Zero to hero IT business speed dating prvi posnovni speed dating za mlade

Zero to hero IT business speed dating prvi poslovni speed dating za mlade

Kada pocinje kurs 17. April U koliko sati 18:00h Gde se odrzava kursProstor, Beogradska 11,
Petrovardin

Centar za omladinski rad i DaFED organizuju prvi poslovni speed dating za mlade u Novom Sadu, sa ciljem da pomognu njihovu zapošljivost.

23-oje mladih će, kroz formu kratkih poslovnih sastanaka, razgovarati o mogućnostima zapošljavanja i poslovne saradnje sa predstavnicima i predstavnicama IT kompanija u Novom Sadu, kao što su Eton Digital, Purezeen, MCI, Execom, Vega IT Sourcing, Homepage, Startit, Poslovni inkubator i druge.

Mladi su prethodno uspešno završili kurs za veb dizajn, frontend development i prenosive veštine, u okviru projekta „My Career from Zero To Hero“ koji se realizuje u okviru Inicijative za zapošljavanje mladih, a koja je deo šireg programa Znanjem do posla (E2E – Education To Employment) koji sprovodi Tim za socijalno uključivanje i samanje siromaštva, a finansijski podržava Švajcarska kancelarija za saradnju.

Zero To Hero IT Business Speed Dating će se održati 17. aprila sa početkom u 18:00h u Prostoru u Petrovaradinu, ulica Beogradska 11, a agendu događaja možete pronaći ovde.